επενδυση πετρας | επένδυση τοίχου | πετρα δαπεδου
Λεωφόρος Κορωπίου Αεροδρομίου - +30 2106026260 - info@grstone.gr

Προϊόντα Πέτρας

Επένδυση Πέτρας

Η πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της επεξεργασίας των πετρωμάτων σε συνδυασμό με το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό των εργοστασίων μας και τα ιδιωτικά λατομεία μας σε Πέτρα Χαλκιδικής, Πέτρα Αιγαίου και Πέτρα Όλυμπου δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία μας παράγει προϊόντα για επένδυση τοίχων σε διαφορές τεχνοτροπίες - ξερολιθιά, γεωμετρική, ακανόνιστη , πάνελ, με αρμό ή πελεκητή  και σε μικρό πάχος πέτρας  - γεωμετρική  ή  ακανόνιστη  σε πάχος 4-6 εκ. Μορφή πάνελ φυσικής επιφάνειας ‘η 3D σε πάχος 2-3 εκ. (αποφεύγοντας extra βάρη στην οικοδομή μας και φύρα υλικών).

Χωρίς συμβιβασμούς στο αισθητικό αποτέλεσμα (ενώ είναι επένδυση φαίνεται τελικό  σαν πάλαια παραδοσιακή λιθοδομή).

Πέτρινα Δάπεδα

Με γνώμονα τις σύγχρονες επιταγές του κατοικείν και με σεβασμό στην αρχιτεκτονική ταυτότητα κάθε κατασκευής, η εταιρεία GR STONE σχεδίασε μια σειρά δαπέδων από φυσικά πετρώματα που συνδυάζουν τεχνολογία και παράδοση, σύγχρονη αισθητική και παραδοσιακές φόρμες καθώς και παρελθόν και παρόν βλέποντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική από μια σύγχρονη οπτική γωνία.

Έτσι δημιουργήσαμε τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες οικολογικού χαρακτήρα από Παλαιωμένα Πετρώματα (παλαίωση πετρωμάτων) σε διάφορους χρωματισμούς και διαστάσεις όπου, λόγω παλαίωσης, διατηρούν όλο το φυσικό τους τελείωμα. Παράλληλα, με τον ίδιο τρόπο που τα χρώματα και οι υφές δίνονται από τη φύση των υλικών, φιλόξενες και λειτουργικές, φροντίζουμε η κατασκευή τους να αποπνέει νοσταλγία για τις προηγούμενες εποχές.

Τα Αμμοβολισμένα Πετρώματα που συνδέουν τους εξωτερικούς με τους εσωτερικούς χώρους δίνουν την αίσθηση του λιτού και αέρινου χώρου χωρίς να χάνεται η φυσικότητα του υλικού καθώς και η απαραίτητη αντιολισθητικότητα όταν συνήθως χρησιμοποιείται κοντά σε θάλασσα ή πισίνα.

Τα Mat Honed δάπεδα αναδεικνύουν με τη φυσική τους πλαστικότητα που τα διακρίνει τα υπόλοιπα κύρια χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής οποιασδήποτε κατασκευής.

Οι Αντικέ επεξεργασμένες επιφάνειες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία δαπέδων που αποπνέουν διακριτικό πλούτο σε συνδυασμό με φυσικότητα και γήινους χρωματισμούς.

Τα Επιχείλια Πισίνας είναι ειδικά κατασκευασμένα από διάφορα πετρώματα που χρησιμοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του κτίσματος σε διάφορες επεξεργασίες της επιφάνειας που συμφωνούν αρμονικά με τις επιταγές της λειτουργικότητας και της αρχιτεκτονικής μελέτης τους.

Τα Δάπεδα Black ανάγλυφης επιφάνειας είναι από φυσικά πετρώματα με επεξεργασία της επιφάνειας βάσει ματ, αμμοβολής η αντικέ.

Λιθόκτιστες Κατασκευές

Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές επιταγές η εταιρεία GR STONE διαθέτει πετρώματα για την κατασκευή μασίφ φέρουσας τοιχοποιίας από φυσική πέτρα τόσο για την κατασκευή οικολογικών κτισμάτων όσο και περιφράξεων χωρίς να χρειάζεται η κατασκευή τσιμεντένιων τοιχίων.

Ειδικές Κατασκευές

Με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας μηχανημάτων κοπής πέτρας, θραύσης πέτρας καθώς και μορφοποίησης επιφάνειας πέτρας με CNC.

Δαμάζουμε ουσιαστικά τον αδρό χαρακτήρα των πετρωμάτων μετατρέποντάς τα σε χρηστικό στοιχείο κάθε κατασκευής. Αναλαμβάνουμε Πετρόκτιστες Κατασκευές που περιλαμβάνουν Σκάλες, Πρέκια, Ποδιές Παραθύρων, Πρεβάζια, Καπάκια χωρίς να αλλοιώνουμε τη φυσικότητα του κάθε πετρώματος με σκοπό τον πλήρη εναρμονισμό των υλικών πέτρας με το κτίσμα και το περιβάλλον του.

Ακόμα, δημιουργούμε περίτεχνες Κολώνες από πέτρα, κουπαστές, κολωνάκια και κάθε λογής σκαλιστές φόρμες από φυσική πέτρα που μπορούν να διακοσμήσουν οποιαδήποτε κατασκευή.

Δείτε περισσότερα:

top