επενδυση πετρας | επένδυση τοίχου | πετρα δαπεδου
Λεωφόρος Κορωπίου Αεροδρομίου - +30 2106026260 - info@grstone.gr

Η Εταιρεία

H gr.stone δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των φυσικών πετρωμάτων.

Με ενημερωμένο και έμπειρο προσωπικό, με σεβασμό στην παράδοση της πέτρας και υπευθυνότητα, η gr.stone κατασκεύασε μια από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες εξόρυξης, κοπής και επεξεργασίας λίθου στη Βόρεια Ελλάδα.

Παρέχουμε υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, με αναλυτικούς καταλόγους προϊόντων, τεχνική υποστήριξη στο έργο του πελάτη και προτάσεις τοποθέτησης των υλικών, μέχρι και την παράδοση των εμπορευμάτων.

Με ιδιόκτητα λατομεία, εγκαταστάσεις και εκθεσιακούς χώρους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα προμηθεύουμε σε άμεσους χρόνους παράδοσης ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές καθώς και εμπόρους δομικών υλικών.

H εταιρία gr.stone εξειδικεύεται στην εμπορία και διακίνηση των προϊόντων της, στην Ελληνική επικράτεια καθώς και στις εξαγωγές σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Τα πετρώματα επιλέγονται με βάση την ποιότητά τους, την αντοχή τους στο χρόνο και την αισθητική που μπορούν να προσθέσουν στην τελική τους μορφή. Στόχος μας η συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη και βελτίωση στην επεξεργασία των πετρωμάτων.

Στις ανακαινισμένες μας έκθεσεις, παρουσιάζουμε νέες προτάσεις για επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, δάπεδα από φυσικά πετρώματα (πεπαλαιωμένα, αμμοβολή, τουβλάκια) με ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές προτάσεις.

Δείτε περισσότερα:

top