επενδυση πετρας | επένδυση τοίχου | πετρα δαπεδου
Λεωφόρος Κορωπίου Αεροδρομίου - +30 2106026260 - info@grstone.gr

Πέτρινα Δάπεδα

Με γνώμονα τις σύγχρονες επιταγές του κατοικείν και με σεβασμό στην αρχιτεκτονική ταυτότητα κάθε κατασκευής, η εταιρεία GR STONE σχεδίασε μια σειρά δαπέδων από φυσικά πετρώματα που συνδυάζουν τεχνολογία και παράδοση, σύγχρονη αισθητική και παραδοσιακές φόρμες καθώς και παρελθόν και παρόν βλέποντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική από μια σύγχρονη οπτική γωνία.

Έτσι δημιουργήσαμε τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες οικολογικού χαρακτήρα από Παλαιωμένα Πετρώματα (παλαίωση πετρωμάτων) σε διάφορους χρωματισμούς και διαστάσεις όπου, λόγω παλαίωσης, διατηρούν όλο το φυσικό τους τελείωμα. Παράλληλα, με τον ίδιο τρόπο που τα χρώματα και οι υφές δίνονται από τη φύση των υλικών, φιλόξενες και λειτουργικές, φροντίζουμε η κατασκευή τους να αποπνέει νοσταλγία για τις προηγούμενες εποχές.

Τα Αμμοβολισμένα Πετρώματα που συνδέουν τους εξωτερικούς με τους εσωτερικούς χώρους δίνουν την αίσθηση του λιτού και αέρινου χώρου χωρίς να χάνεται η φυσικότητα του υλικού καθώς και η απαραίτητη αντιολισθητικότητα όταν συνήθως χρησιμοποιείται κοντά σε θάλασσα ή πισίνα.

Τα Mat Honed δάπεδα αναδεικνύουν με τη φυσική τους πλαστικότητα που τα διακρίνει τα υπόλοιπα κύρια χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής οποιασδήποτε κατασκευής.

Οι Αντικέ επεξεργασμένες επιφάνειες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία δαπέδων που αποπνέουν διακριτικό πλούτο σε συνδυασμό με φυσικότητα και γήινους χρωματισμούς.

Τα Επιχείλια Πισίνας είναι ειδικά κατασκευασμένα από διάφορα πετρώματα που χρησιμοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του κτίσματος σε διάφορες επεξεργασίες της επιφάνειας που συμφωνούν αρμονικά με τις επιταγές της λειτουργικότητας και της αρχιτεκτονικής μελέτης τους.

Τα Δάπεδα Black ανάγλυφης επιφάνειας είναι από φυσικά πετρώματα με επεξεργασία της επιφάνειας βάσει ματ, αμμοβολής η αντικέ.

Δείτε περισσότερα:

top